Frank Geerts.
Frank Geerts.

PvdA stelt vragen over Stadspas

Algemeen

DIEMEN - De fractie van de PvdA aan het college van B en W schriftelijke vragen gesteld over de kortingen voor bezitters van een Stadspas.

PvdA-raadslid Frank Geerts: “Vanaf 1 september was het weer mogelijk om een Stadspas aan te vragen in Diemen. Voor welke kortingen er gelden wordt verwezen naar de site van de gemeente Amsterdam. Inwoners van Diemen, die een pas met groene stip krijgen, kunnen daar zien welke voordelen de pas heeft. Zwemmen voor €1, bioscoopbezoek voor €1 en andere acties van instellingen en bedrijven. Vanuit diverse invalshoeken hebben we gehoord dat er toch een teleurstelling is. De gemeente Diemen is zo goed als niet vertegenwoordigd als het gaat om aanbiedingen en/of voordelen. Als voorbeeld: Ook wij hebben een zwembad en een bioscoop annex theater. Kortingen worden hier niet of zeer minimaal gegeven. Acties van instellingen of bedrijven zijn er niet.”

De fractie van de PvdA vraagt op het college van B en W hiervan op de hoogte is. De PvdA vraagt tevens of het college beleid heeft voor het enthousiasmeren van Diemense instellingen en bedrijven voor acties met betrekking tot kortingen voor bezitters van een Stadspas.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief