Afbeelding

TIW-Survivors houdt vrijdag open clubdag

Algemeen

DIEMEN - Zoveel mogelijk Nederlanders in aanraking laten komen met een sport en laten bewegen: dat is waar het tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. 

Honk- en softbalvereniging TIW-Survivors grijpt deze gelegenheid aan om op vrijdag 24 september (aanvang 17.00 uur) een open clubdag te organiseren. Belangstellenden kunnen op een spectaculaire manier kennismaken met honk- en softbal. Er wordt gebruik gemaakt van materiaal van Extra Innings. 

“Je kan voluit slaan in een slagtunnel, je kan meten hoe hard je gooit. De promomaterialen van Extra innings zijn erg leuk en zorgen ervoor dat je op een laagdrempelige manier met de sport in aanraking komt”, aldus voorzitter Gregor Rossen. “Wij hebben tijdens het Loswalfestival in Diemen al eens gebruik gemaakt van hun slagtunnel.”

Tevens wordt de gelegenheid aangegrepen om tijdens de door onder andere het Oranjefonds georganiseerde Burendag de buren extra welkom te heten. “We zijn natuurlijk nieuw op sportpark Middenmeer dus wij vonden het een leuk idee om al onze (sport-)buren uit te nodigen. Daarnaast zijn oude en verre buren ook van harte welkom, hoor. Als je de bal eens een mep wilt verkopen kom dan vooral langs”, aldus Rossen. 

Aanmelden (niet verplicht) kan via: openclub@tiw-survivors.nl 

Uit de krant