Afbeelding

Werkzaamheden op parkeerterrein tussen Ouddiemerlaan en Burgemeester Bickerstraat

Algemeen

DIEMEN - Op het parkeerterrein tussen de Ouddiemerlaan en de Burgemeester Bickerstraat starten op maandag 27 september werkzaamheden. De werkzaamheden duren tot half november.

Deze werkzaamheden zijn onderdeel van de herinrichting van Centrum West. Dat gebeurt in fases. De gemeente gaat net als in de andere straten van Centrum West de openbare ruimte ophogen, bestratingsmateriaal vervangen, lichtmasten vervangen en groenwerkzaamheden uitvoeren.

Er wordt op werkdagen tussen 07.00 en 17.00 uur gewerkt door een aannemer. De gemeente wijst er op dat omwonenden te maken krijgen met hinder en geluidsoverlast. De aannemer zal zijn best doen de overlast tot een minimum te beperken.

De rijweg wordt volledig afgesloten. De stoepen blijven grotendeels toegankelijk. De tegels worden wel verwijderd, maar er worden loopschotten neergelegd. Hierdoor blijven de woningen bereikbaar. De aannemer sluit in verband met de veiligheid het werkterrein met hekken af.

Tijdens de werkzaamheden kunnen de parkeervakken op het parkeerterrein niet worden gebruikt. Automobilisten kunnen met hun ontheffing in een ander deel van de blauwe zone parkeren.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief