Afbeelding

Festival ‘Diemen gaat door’ op 11 september op Van Markenplantsoen

Algemeen

DIEMEN - Op het Van Markenplantsoen wordt op zaterdag 11 september het festival ‘Diemen gaat door’ gehouden. Het evenement duurt van 15.00 tot 22.00 uur. Er mogen maximaal 750 bezoekers aanwezig zijn. 

‘Diemen gaat door’ wordt georganiseerd door Daarom Diemen in samenwerking met Brasserie Drusius in winkelcentrum Diemerplein en Wim Bohnenn. Wim Bohnenn is bij veel inwoners van Diemen bekend als de presentator van het Diemer Festijn.

Bohnenn: “Er treden elk uur artiesten op. We beginnen om 15.00 uur met een optreden voor de kinderen. Dan treedt Silver op, de winnaar van The Voice Kids. We hebben een heel aantrekkelijk programma samengesteld. Onder de artiesten die optreden is Samantha Steenwijk.”

Bohnenn geeft aan dat bezoekers van het festival met de corona-app moeten aantonen dat zij volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus of recent negatief zijn getest op corona. Het festivalterrein zal worden afgesloten met behulp van hekken. Beveiligers zullen de corona-app van de bezoekers controleren.

Uit de krant