Het ING-servicepunt in de zaak van Bruna.
Het ING-servicepunt in de zaak van Bruna.

ING-servicepunt in Bruna in winkelcentrum Diemerplein

Algemeen

DIEMEN - In de Bruna in winkelcentrum Diemerplein is sinds donderdag 29 juli een ING-servicepunt gevestigd.

Het kantoor van ING aan de Ouddiemerlaan is sinds vrijdagmiddag 30 juli gesloten. De geldautomaat die aan de gevel van dat kantoor hangt blijft tot en met 17 oktober in werking.

Het servicepunt van ING in het filiaal van Bruna in Diemen geeft klanten de mogelijkheid om daar diverse bankzaken te regelen. Klanten kunnen daar bijvoorbeeld terecht voor hulp bij het installeren van Mijn ING en de Mobiel Bankieren App en andere bankzaken. 

Voor het afhalen van het wachtwoord en de pincode kunnen klanten van ING terecht bij het ING-kantoor in de Eerste Van Swindenstraat 379 in Amsterdam. Zij kunnen daar eveneens terecht voor persoonlijk advies over bijvoorbeeld beleggen, hypotheken of verzekeren. Wekelijks voert ING zo’n 2.600 adviesgesprekken via beeldbellen.

Karin van der Pol, woordvoerder van ING: “Met het ING-servicepunt bij Bruna kunnen klanten terecht voor hun dagelijkse bankzaken én voor ondersteuning om digitaal vaardig te worden om eenvoudige vragen ook zelf online af te kunnen handelen. Zo blijven we bij onze klanten in de buurt.”

Personeel van ING heeft de personeelsleden van Bruna opgeleid voor de werkzaamheden bij het ING-Servicepunt.

Lees verder in de digitale editie

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief