Afbeelding

Keurslager Piepenbrock accepteert geen cadeaubonnen van Postcodeloterij

Algemeen

DIEMEN - Inwoners van Diemen die deelnemen aan de Postcodeloterij en over een postcode beschikken die begint met 1111 hebben een Lokaal Verscadeaukaart gewonnen. Het gaat om een Lokaal Verscadeaukaart ter waarde van tien euro per lot.

Zij hebben een brief van de Postcodeloterij ontvangen waarin informatie over de prijs staat. Wie de website www.lokaalverscadeaukaart.nl bezoekt vindt de lokale ondernemers die meedoen aan deze actie van de Postcodeloterij.

Op de website wordt één lokale ondernemer uit Diemen genoemd die deelneemt aan de actie van de Postcodeloterij: Keurslager Piepenbrock in winkelcentrum De Kruidenhof in Diemen-Zuid. 

Eigenaar Fred Piepenbrock geeft aan dat het om een misverstand gaat. Het is niet mogelijk om in zijn zaak te betalen met de Lokaal Verscadeaukaart. “Als mensen met die cadeaukaart voor tien euro boodschappen bij mij zouden doen zou ik slechts een gering deel van dat bedrag terugkrijgen. De Postcodeloterij betaalt slechts een deel van die tien euro aan de ondernemer bij wie de cadeaukaart is ingeleverd. En daarnaast moet de ondernemer zelf de btw betalen. Het zou erop neerkomen dat de klant voor tien euro boodschappen bij mij doet en ik daar als ondernemer 5,50 euro aan overhoud. Ik heb contact opgenomen met de Postcodeloterij en aangegeven dat ik niet meedoe aan deze actie. Ik heb in de zaak een briefje opgehangen waarop staat dat de cadeaukaarten niet bij onze zaak kunnen worden ingeleverd.”

Uit de krant