Afbeelding

Showroom Het Schippertje

Advertorial

Het Schippertje uit Harderwijk is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in wandlijsten, plafondlijsten, rozetten en decoraties van gips. Hierin is alles mogelijk! Voor ieder huis is wel een bijpassend ornament of sierlijst te vinden.

Al deze producten produceert Het Schippertje zelf en dit zonder dat er ook maar één machine aan te pas komt.

Naast dat Het Schippertje via de website, telefoon, e-mail en het boek veel inzicht en inspiratie geeft in het assortiment en de bijbehorende opties, heeft Het Schippertje ook een fraaie showroom waar elk product in het echt te bekijken is en er ruimte is om naar advies te vragen van de aanwezige adviseurs.

De showroom is een grote ruimte waar de klant vrij rond kan lopen en op zijn gemak inspiratie op kan doen. Elk product dat Het Schippertje aanbiedt is aanwezig om te bezichtigen en te vergelijken. Veel klanten die nog twijfelen over welke lijst of ornament zij moeten kiezen voor hun woning komen rustig langs bij de showroom in Harderwijk om alles te bekijken en een weloverwogen keuze te maken. Hierbij zijn er altijd adviseurs aanwezig die jouw vragen kunnen beantwoorden.

Naast alle producten die Het Schippertje tentoon heeft gesteld in zijn showroom zijn er ook meerdere ornamentenplafonds gemonteerd. Deze plafonds geven een realistisch inkijkje in het fraaie eindresultaat dat Het Schippertje te bieden heeft.

Links is het klassieke plafond in het kantoor op de eerste verdieping. De randen van dit plafond zijn voorzien van een fraaie kooflijst. Dit is de KL80 met een motief van acanthusbladeren. Op dit plafond is tevens een EC-R 101 rozet gemonteerd met in de hoeken van het perkvak het rozet R75.                                                                                                        

Rechts het nieuwe ornamentenplafond dat boven het magazijn is gemonteerd. Hier is het grote ornament R800 geplaatst en zijn bijpassende hoekstukken gebruikt.

Klanten zijn na een bezoek aan de Showroom van Het Schippertje meestal enorm enthousiast en willen graag vaker langskomen. Dit komt omdat het bezoeken van De Showroom een unieke en comfortabele ervaring is en tegelijkertijd een helder inzicht geeft in het werk en vakmanschap van Het Schippertje. Neem een kijkje op www.het-schippertje.nl.

Afbeelding

Uit de krant