Daniel Beijnes.
Daniel Beijnes. Foto: Trudy Kroese

Eetcafé ‘t Pannetje gaat vandaag open

Algemeen

DIEMEN - Eetcafé ‘t Pannetje gaat zaterdag 5 juni open. ‘t Pannetje is een aparte zaak in het pand van Café ‘t Pandje aan de Oudiemerlaan 11. De zaak heeft een aparte ingang en is van het café gescheiden door een glazen wand.

Daniel Beijnes, eigenaar van ‘t Pannetje en Café ‘t Pandje vertelt over de nieuwe zaak.

“’t Pannetje is een laagdrempelig eetcafé dat naar mijn verwachting voorziet in een behoefte onder veel inwoners van Diemen. De gasten van ‘t Pannetje kunnen het restaurant aan de achterzijde van het pand betreden. Maar zij kunnen uiteraard ook de ingang van het café nemen. Die keuze is aan de gasten zelf.”

Sfeervol

‘t Pannetje ziet er sfeervol uit. De inrichting is licht, met veel pastelkleuren en er staan mooie tafels en stoelen. “Er is in ‘t Pannetje plaats voor zo’n veertig gasten. Wij hebben ook een speelhoek voor kinderen. De keuken is van woensdag tot en met zondag open tot 21.00 uur. Het gaat om kwalitatief goede maaltijden voor een betaalbare prijs. Bijzonder vind ik dat wij producten kopen bij lokale ondernemers. Het vlees dat wij serveren is bijvoorbeeld afkomstig van de slager Schöningh in winkelcentrum Diemen-Noord.”

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant