Afbeelding

TIW-Survivors: Sportclub van het jaar gemeente Diemen

Algemeen

DIEMEN - Honk- en softbalvereniging TIW-Survivors is bij de verkiezing sportclub van het jaar georganiseerd door NOC NSF, AD, LKCA, Kunstbende en Rabobank, de winnaar in de gemeente Diemen geworden. 

Dit laat het bestuur van TIW-Survivors weten. TIW-Survivors is onlangs verhuisd van sportpark De Diemen naar sportpark Middenmeer.

De stemperiode is afgelopen en de stemmen zijn geteld. TIW-Survivors is trotse gemeentewinnaar in Diemen. Dat betekent dat zij met trots deze titel een jaar lang mogen uitdragen. De gemeentewinnaars zijn vastgesteld op basis van de meeste stemmen per gemeente. Een jury heeft vervolgens uit de top 5 van clubs met de meeste stemmen binnen de provincie, de provinciewinnaar gekozen. Hierbij speelde de opgegeven motivatie een doorslaggevende rol. In Noord-Holland werd ‘Chung Do Kwan / Stichting Special Needs Nederland’ uit Amstelveen, uitgeroepen tot provinciewinnaar.
TIW-Survivors behaalde in de provincie een prima plek (31).

Voorzitter Gregor Rossen: “Al met al een goed resultaat. Ik ben meer dan tevreden. Het laat zien dat we ook in deze coronatijden nog steeds meedoen om de punten. Het is fijn dat Rabo Club Support ondersteuning biedt aan allerlei sportverenigingen en culturele organisaties. Ook al zijn wij als vereniging groeiende, is alle ondersteuning welkom.”

Jeugddag

Honk- en softbalvereniging TIW-Survivors organiseerde zaterdag 15 mei een jeugddag met verschillende activiteiten ter ere van de seizoensstart op sportpark Middenmeer in Amsterdam-Oost. 

Springkussens, kickball, stickball, Beeball, bingo, mega Twister en super Jenga zorgden voor vermaak bij de jeugd. De Surinaamse broodjes vonden gretig aftrek en er was een ijscowagen die speciaal het veld op sportpark Middenmeer aandeed. Het weer zat mee en de organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde aftrap.

Voorzitter Gregor Rossen: “Fantastisch om al die kinderen hier bezig te zien met de sport. We hopen hier natuurlijk een jaarlijks evenement van te maken. Hopelijk volgend jaar ook met oudere leden en bezoekers. De dag werd in samenwerking met OVVO Amsterdam georganiseerd.”

Penningmeester OVVO, Josee van Erve; “Onze kantine is nog dicht, maar gelukkig konden we de mensen via take-away van een hapje en een drankje voorzien.”

Allebei honkbalverenigingen staan te popelen om te starten met de competitie.

Uit de krant