Afbeelding
Foto:

Challenge Sportinitiatief Diemen 2021: steun voor nieuwe sportinitiatieven

Algemeen

DIEMEN - Sportverenigingen en beweegaanbieders, zorg- en onderwijsinstellingen en andere (maatschappelijke) organisaties in Diemen kunnen deelnemen aan de Challenge Sportinitiatief Diemen 2021.

Het doel is om te komen tot vernieuwende sportinitiatieven voor een sportief en actief leven in Diemen. Het kan gaan om nieuwe sport- en beweeginitiatieven of een uitbreiding/verbetering van het bestaande aanbod.

De winnaar ontvangt een €2.500 voor de uitvoering van het initiatief. De tweede en derde plaats ontvangen respectievelijk €1.500 en €1.000.

De Challenge Sportinitiatief Diemen 2021 staat open voor verenigingen en organisaties uit Diemen. De aanvraag dient aan te sluiten bij een één van de ambities uit het Sportakkoord van Diemen: ‘Leven lang sporten en bewegen voor iedereen’. Er moet sprake zijn van een samenwerking tussen minimaal twee organisaties uit Diemen waarvan er minimaal één sportaanbieder of sportvereniging is. 

Aanvragen kunnen voor 17 mei worden ingediend via sportakkoord@welzijndiemen.nl. De kerngroep Sportakkoord Diemen maakt op maandag 31 mei de uitslag bekend zodat partijen nog deze zomer aan de slag kunnen.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief