Afbeelding

Vrijwilligster Berkenstede: ‘Ik ben blij met de hulp van Gamma’

Algemeen

DIEMEN - Een vrijwilligster van verpleeghuis Berkenstede in Diemen-Zuid bedankt het personeel van Gamma voor hun hulp.

Cora Beets uit Diemen: “Op woensdag 24 februari ging ik met de duofiets van verpleeghuis Berkenstede een fietsritje maken met een oude dame: mevrouw Van Tol. Ik doe dit vaker en de mensen die niet buiten komen genieten hier ontzettend van. Het was heerlijk weer en de zon scheen. Mevrouw van Tol en ik zijn samen aan een heerlijke fietsrit begonnen. Ik ben vrijwilliger, maar ook bevriend geraakt met mevrouw Van Tol. Zij keek rond en genoot. Plotseling bleek de band van de fiets lek. We stonden op de Stammerdijk. Ik belde meteen naar Berkenstede en vroeg of het personeel ons kon helpen en in ieder geval mevrouw Van Tol kon ophalen. Zij is 90 jaar.”

“Er was op dat moment echter even niemand beschikbaar, dus ik besloot om dan maar met een lekke band door te fietsen. Toen ik het bord van Gamma zag ben ik er heengereden en heb aan de bedrijfsleider gevraagd of ik de fiets in de zaak mocht zetten. Dit was totaal geen probleem. Ik heb een taxi gebeld en wij zijn in de taxi gestapt en teruggereden naar Berkenstede. Ik was dolgelukkig dat de bedrijfsleider van Gamma mij
aanbood om de fiets, die een aanzienlijke waarde heeft, veilig achter slot en grendel achter te laten. Ik wil Gamma hiervoor hartelijk bedanken”, aldus Cora Beets.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief