Afbeelding

Gemeente maakt stembureaus bekend

Algemeen

DIEMEN - De gemeente heeft de locaties van de stembureaus voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 17 maart bekendgemaakt.

Er zullen deze verkiezingen meer stemlokalen open zijn dan gebruikelijk. In het stemlokaal gelden coronamaatregelen. De stembureaus die normaal gesproken in zorgcentrum Berkenstede en zorgcentrum De Diem zijn gevestigd, zijn nu niet beschikbaar. Daar kunnen uitsluitend bewoners en personeel van de beide complexen stemmen. Er zijn ook geen stembureaus in de scholen.

Mensen kunnen hun stem in de volgende stembureaus in Diemen uitbrengen: het gemeentehuis, Van Markenplantsoen (mobiel stembureau), Sociaal Cultureel Centrum De Schakel, NS-station Diemen-Centrum (mobiel stembureau), Sporthal Diemen (zaal 1), Sporthal Diemen (zaal 2), brede school Noorderbreedte (mobiel stembureau), wijkcentrum Noorderlicht (zaal 1), wijkcentrum Noorderlicht (zaal 2), parkeerplaats Venserkade/Loswal (mobiel stembureau), Sportcentrum Wethouder F.B. Duran (zaal 1), Sportcentrum Wethouder F.B. Duran (zaal 2), Huis van de buurt ‘t Kruidvat, Boschplaat (mobiel stembureau), Global Dance Centre, Our Campus Diemen-Zuid, NS-station Diemen Zuid (mobiel stembureau) en de kantine van korfbalvereniging DKV Victoria op Sportpark De Diemen.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant