Marvin van Rijn en Kim Bohnenn voor de tweede vestiging van IB Makelaars.
Marvin van Rijn en Kim Bohnenn voor de tweede vestiging van IB Makelaars. Foto: Trudy Kroese

IB Makelaars opent tweede vestiging in Holland Park

Algemeen

DIEMEN - IB Makelaars opent binnenkort een tweede vestiging aan de Piet Mondriaansingel 287 in Holland Park. Marvin van Rijn vertelt over het bedrijf. Hij en zijn vrouw Kim Bohnenn zijn samen eigenaar van IB Makelaars.

IB Makelaars ging op 16 december 2016 van start in de vestiging aan het Diemerplein 10 in winkelcentrum Diemerplein. Het bedrijf heeft de afgelopen vier jaar een goede en betrouwbare reputatie opgebouwd. “Ik ben hier vier jaar geleden alleen begonnen en het bedrijf is enorm gegroeid. Inmiddels zitten we al met vier personen op kantoor, te weten: Marjoleine, Fleur, Kim en ikzelf. Verder zit ook Hypotheek Visie sinds een jaar bij ons in het kantoor. Dat resulteert in een fijne samenwerking voor zowel de klant als voor ons.”

Marvin vertelt dat IB Makelaars zich richt op de verkoop, aankoop en verhuur van woningen in de regio Groot Amsterdam. Marvin en Kim hebben besloten om een tweede vestiging in Holland Park te openen. Marvin: “Holland Park is een wijk die volop in ontwikkeling is. Er zijn nu al zo’n 3000 woningen opgeleverd en in de toekomst zal de wijk uit zo’n 6000 woningen bestaan. Wij richten ons op de verkoop en aankoop van bestaande woningen en op de verkoop van toekomstige nieuwbouwwoningen. Ik denk dat het voor bewoners van Holland Park prettig is dat zij bij een makelaar terecht kunnen die goed op de hoogte is van de wijk. Door een fysiek kantoor te hebben in deze snel groeiende wijk zijn wij continu op de hoogte van wat er speelt. Door hier goed op in te spelen kunnen wij vraag (kopers) en aanbod (verkopers) perfect matchen. Daarnaast kunnen de bewoners van Holland Park voor vragen direct bij ons binnenlopen. Wij gaan ons vanuit de vestiging aan de Piet Mondriaansingel vooral richten op de woningmarkt in Holland Park, Amsterdam-Zuidoost en Ouderkerk aan de Amstel.”

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant