Kinderen gaan zwerfvuil opruimen bij Beukenhorst.
Kinderen gaan zwerfvuil opruimen bij Beukenhorst. Foto: Welzijn Diemen

Welzijn Diemen organiseert veel activiteiten voor jeugd

Algemeen

DIEMEN - Welzijn Diemen organiseert ook in deze periode van strenge coronamaatregelen activiteiten voor kinderen en jongeren.

Voor de medewerkers, stagiaires en vrijwilligers van Welzijn Diemen is elke persconferentie van het kabinet over de coronamaatregelen spannend. Communitybuilder Sylvia Kastein, kinderwerkster Floor van der Woude en stagiaire buurtsportwerk Megan Willemse vertellen over de activiteiten voor kinderen en jongeren.

Sylvia: “De ochtend na een persconferentie overleggen wij over onze activiteiten. We kijken dan naar wat er mogelijk is en welke nieuwe activiteiten wij kunnen organiseren. We kunnen momenteel geen activiteiten binnen organiseren, maar wel in de buitenlucht. Wij zorgen ervoor dat de coronamaatregelen tijdens onze activiteiten worden nageleefd. Voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar geldt de 1,5 meterregel onderling niet. Medewerkers, stagiaires en andere begeleiders hoeven tot kinderen tot en met 12 jaar ook geen afstand te houden. Wel tot jongeren vanaf 13 jaar en onderling.”

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant