Frieda Jansen, Paul Emoah en Dennis Heide.
Frieda Jansen, Paul Emoah en Dennis Heide.

Wensboomactie: Paul Emoah in het zonnetje gezet

Algemeen

DIEMEN - De winnaars van de Wensboomactie van winkelcentrum Diemerplein en Daarom Diemen hebben hun prijs in ontvangst genomen.

Bezoekers van winkelcentrum Diemerplein konden in december meedoen aan de jaarlijkse Wensboomactie. De actie verschilde met voorgaande jaren: het was vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om kaarten met een wens in de kerstbomen in het winkelcentrum te hangen. In plaats daarvan konden deelnemers hun kerstwens in een van de bussen in het winkelcentrum deponeren.

De jury beoordeelde alle ingediende kerstwensen en nomineerde vervolgens vier kerstwensen van volwassenen en vier kerstwensen die door kinderen waren ingeleverd.

Stem

Inwoners van Diemen konden tussen kerst en nieuwjaarsdag hun stem uitbrengen op een van de nominaties. Zij konden stemmen op een wens van een volwassene en op een wens van een kind.

De wens van Frieda Jansen uit Diemen kreeg de meeste stemmen bij de volwassenen. Zij had Paul Emoah genomineerd. Paul is bij veel inwoners van Diemen bekend vanwege zijn schoonmaakwerkzaamheden in winkelcentrum Diemerplein. Paul werkt al ruim 20 jaar in het winkelcentrum en is zeer geliefd.

Vriendelijkheid

Frieda Jansen is erg blij dat haar wens om Paul in het zonnetje te kunnen zetten in vervulling is gegaan. Zij bedankte Paul hartelijk voor zijn inzet en vooral voor zijn vriendelijkheid voor alle bezoekers van het winkelcentrum.

In het bijzijn van Dennis Heide van Brasserie Drusius, tevens bestuurslid van Winkeliersvereniging Diemerplein, overhandigde zij een cheque aan Paul. Hij kan in het voorjaar of in de zomer (afhankelijk van de weersomstandigheden en coronamaatregelen) met zijn gezin een geheel verzorgde sloeptocht door de Amsterdamse grachten kmaken. De sloeptocht wordt aangeboden door Daarom Diemen, Winkeliersvereniging Diemerplein en Brasserie Drusius.

Oma

De wens van de 11-jarige Cloé kreeg de meeste stemmen bij de kinderen en werd eveneens vervuld. Haar wens was om voor haar oma een thuisdiner te winnen waarvan zij samen konden genieten tijdens een gezellig oma-kleindochtermoment.

Cloé.

Uit de krant