Berry Manschot (links).
Berry Manschot (links).

Berry Manschot stopt als jeugdtrainer van Tafeltennis Vereniging Diemen

Algemeen

DIEMEN - Berry Manschot heeft besloten om per 1 januari te stoppen als vrijwilliger/trainer/coach en jeugdleider van Tafeltennis Vereniging Diemen. Na 16 jaar vol hoogte- en dieptepunten bij de jeugdafdeling van de club houdt hij het voor gezien. Door een sterke terugloop van het aantal jeugdleden en het gebrek aan voldoende aanwas in de afgelopen twee jaar, ontbreekt hem de drive om nog een fors deel van zijn vrije tijd hiervoor op te offeren.

Dit laat het bestuur van Tafeltennis Vereniging Diemen weten.

“Tijdens de Algemene Ledenvergadering van donderdag 10 december is er met bloemen voor zijn echtgenote Wendy en een kluskaart voor hemzelf, officieel afscheid genomen. TTV Diemen is hem veel dank verschuldigd. Het bestuur betreurt zijn besluit, maar toont ook volledig begrip voor zijn beslissing om meer beschikbaar te zijn voor zijn gezin. Berry blijft als lid van harte welkom om af ten toe zelf nog een balletje te slaan bij de jeugd of de senioren.”

De huidige assistent-trainer zal samen met drie competitiespelers de training en kennismakingslessen voor jeugdleden en nieuwe jeugdleden verzorgen. Deze vinden onder normale omstandigheden plaats op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in de sportzaal van het Sportcentrum Wethouder F.B. Duran. Ouders die tegelijk met hun kind(eren) willen meedoen zijn ook van harte welkom. 

Tot 19 januari is de sporthal vanwege de lockdown gesloten. Het bestuur hoopt dat er daarna weer volop gespeeld kan worden. Voor meer informatie: www.ttvdiemen.nl of stuur een mail naar jeugd@ttvdiemen.nl

Uit de krant