Afbeelding

Bruna in winkelcentrum Diemerplein gesloten, maar bezorgt aan huis

Algemeen

DIEMEN - Bruna in winkelcentrum Diemerplein is vanaf nu gesloten. Medewerkers van het bedrijf bezorgen artikelen aan huis.

Bruna was sinds dinsdag alleen geopend voor zaken van Post NL. Ook konden klanten gebruikmaken van de geldautomaat in de zaak.

De NOS meldt dat honderden winkels met een pakketpunt de komende dagen alsnog dichtgaan. Zowel Primera als Audax, eigenaar van Bruna, AKO en The Read Shop, sluit het merendeel van de winkels.

“De winkels mogen openblijven tijdens de lockdown van de overheid, maar mogen geen producten verkopen. Iemand die een pakket ophaalt in de winkel, moet zijn kraslot of tijdschrift vervolgens bij de supermarkt verderop kopen”, aldus de NOS.

Personeel van de Bruna in winkelcentrum Diemerplein is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar via nummer 020-7670468 of per e-mail: bruna.diemen@gmail.com. Klanten kunnen artikelen bestellen die vervolgens worden thuisbezorgd.

Primera Koopmans in winkelcentrum Diemen is sinds dinsdag gesloten, maar bezorgt een deel van de artikelen aan huis (minimaal dertig euro per klant, alleen in Diemen). Klanten kunnen bellen via nummer 06-20099687 of een WhatsAppbericht sturen.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief