Afbeelding

D66 Diemen nog net op tijd met jaarlijkse oliebollenactie

Algemeen

DIEMEN - D66 Diemen deelt elk jaar in december oliebollen uit aan de inwoners van Diemen. Zo ook dit jaar, al is het door de tweede lockdown bij één activiteit gebleven.

Normaal gesproken staat de partij elk jaar op de markt, waar de oliebollen iedere keer gretig aftrek vinden. Ondanks de coronacrisis zou D66 de actie ook dit jaar laten plaatsvinden, maar dan op kleine schaal bij verschillende activiteiten van Welzijn Diemen. Op 11 december waren wethouder Jeroen Klaasse en fractievoorzitter Rick Poelwijk daarom aanwezig in de nieuwe buurtkamer van de Rode Kruislaan. Wederom vielen de oliebollen in de smaak.

“Het is elk jaar een fijn moment om met oliebollen en warme chocolademelk in gesprek te gaan met de inwoners van Diemen”, zegt Poelwijk. “Dit keer moesten we dat noodgedwongen op een iets andere manier doen dan normaal, al was het gelukkig een hele mooie avond in de buurtkamer!” Na de toespraak van minister-president Rutte afgelopen maandagavond werd wel duidelijk dat het bij deze ene avond zal blijven. “Helaas bevinden we ons nu in deze moeilijke tweede lockdown. Dat is heel vervelend, maar we moeten nu even doorbijten. Hopelijk wordt 2021 het jaar van herstel en staan we volgend jaar weer als vanouds op de markt met onze oliebollen!”

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief