Afbeelding

Welzijn Diemen start met BLOCK RXL

Algemeen

DIEMEN - Welzijn Diemen lanceert op vrijdag 11 december het project BLOCK RXL.

BLOCL RXL vindt met ingang van 11 december elke vrijdagavond plaats van 18.00 tot 20.00 uur in de nieuwe buurtkamer aan de Rode Kruislaan. BLOCL RXL is een wekelijkse inloop voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar in Diemen.

In verband met de coronamaatregelen zijn alleen jongeren tot en met 17 jaar welkom. Het dragen van een mondkapje is verplicht, daarom zorgt Welzijn Diemen voor een herbruikbaar mondkapje met een gaaf printje. Jongeren kunnen zich aanmelden via 06-39342206.

Het doel van de inloop is tweeledig: (1) jongeren kunnen deelnemen aan leuke en educatieve activiteiten waarbij (2) preventie een centrale rol speelt. Het programma van BLOCK RXL wordt samengesteld door jongeren, professionals en ouder(s)/verzorger(s). 

BLOCK RXL wordt afgetrapt af met een brainstormavond waarbij alle jongeren hun ideeën delen. Aan de hand van de ideeën wordt een aantrekkelijk programma samengesteld voor de komende maanden.

Tijdens de brainstorm op 11 december wordt er leuke muziek gedraaid, lekkere frisdrankjes, waaronder Marokkaanse muntthee, geserveerd en er wordt voor wat lekkers gezorgd.

Ook tijdens de kerstvakantie vindt BLOCK RXL op vrijdagavond van 18.00-20.00 plaats.

Uit de krant