<p>Chris Ek en Esmeralda Koppies.</p>

Chris Ek en Esmeralda Koppies.

Tandartspraktijk Diemen-Zuid heeft moderne praktijk op campus

DIEMEN - Tandartspraktijk Diemen-Zuid is sinds 1 januari 2020 gevestigd aan de Dalsteindreef 3001 op OurCampus. Chris Ek, eigenaar van de praktijk en tandarts, vertelt over de praktijk.

Tandartspraktijk Diemen-Zuid was van mei 1984 tot en met december 2019 gevestigd aan De Kruidenhof in Diemen-Zuid. Sinds begin dit jaar is de praktijk gevestigd in een ruime en moderne praktijk op de campus in Diemen-Zuid. Dit is het pand waar in het verleden Grand Café Berlin was.

Chris Ek (31) is tandarts-eigenaar van Tandartspraktijk Diemen-Zuid. Hij werkt er samen met tandarts Rob Nolte (67), die in het verleden eigenaar van de praktijk was, een mondhygiënist, zes tandartsassistentes die tevens preventiewerk verrichten en twee receptionistes. Esmeralda Koppies is praktijkmanager en een van het vaste team van tandartsassistentes. Röttger dentale technologie ttl, het tandheelkundig laboratorium van Peter Röttger, is eveneens in het pand gevestigd.

Behandelingen

Het team van Tandartspraktijk Diemen-Zuid verzorgt alle algemene tandheelkundige behandelingen en heeft de focus op preventie. De tandarts verwijst indien nodig door voor gespecialiseerde zorg. Het gaat hier onder meer om de kaakchirurg, de endodontoloog (wortelkanaalspecialist), de parodontoloog (tandvleesspecialist) en de orthodontist.

Lees verder in de digitale editie

Meer berichten