<p>De showroom van Auto Erkend.</p>

De showroom van Auto Erkend.

(Foto: Auto Erkend)

Auto Erkend: reparaties en verkoop van tweedehandsauto’s

DIEMEN - Het bedrijf Auto Erkend is sinds een jaar gevestigd aan de Weesperstraat 88 in Diemen. Het bedrijf beschikt sinds kort over een fraaie showroom. Eigenaar Benjamin Patros vertelt over het bedrijf.

Patros heeft veel ervaring in de autobranche. Hij had in het verleden een autopoetsbedrijf met vestigingen in Amersfoort, Soest en Almere. Het bedrijf maakte auto’s die werden aangeboden voor de tweedehandsverkoop volledig schoon en klaar voor een plek in de showroom van grote dealers.

De inwoner van Weesp besloot vorig jaar met Auto Erkend in Diemen te starten. Hij beschikt aan de Weesperstraat 88 over een riant complex waarin de werkplaats en de showroom zijn gevestigd. De showroom biedt plek aan 15 auto’s. Ook buiten de showroom kunnen er 15 auto’s staan. Patros: “Wij verrichten bij Auto Erkend reparaties en zijn ook bevoegd om apk-keuringen uit te voeren. Daarnaast bieden wij een groot aantal auto’s te koop aan. Door de goede contacten die ik via mijn vorige bedrijf met grote dealers heb opgebouwd, kan ik auto’s van goede kwaliteit verkopen. Het gaat in veel gevallen om voormalige leaseauto’s: grote dealers zetten dikwijls alleen nieuwe auto’s in hun eigen showroom of tweedehandsauto’s van hun eigen merk.” 

Lees verder in de digitale editie

Meer berichten