Afbeelding
Foto: Rick Bakker, Inbo Amsterdam.

Bestemmingsplan Arent Krijtsstraat 1 ligt ter inzage

Algemeen

DIEMEN - Het bestemmingsplan voor de Arent Krijtsstraat 1, het besluit hogere waarden en de omgevingsvergunning liggen vanaf vandaag (vrijdag 9 oktober) gecoördineerd 6 weken ter inzage.

Het bestemmingsplan is op donderdag 24 september vastgesteld door de gemeenteraad. In het DiemerNieuws van donderdag 8 oktober (www.diemernieuws.nl) en in de Staatscourant is meer informatie over de terinzagelegging en de mogelijkheid voor het indienen van een beroepschrift te vinden.

Indien eigenaren van mening zijn dat hun onroerend goed minder waard is geworden als gevolg van dit plan kunnen zij een verzoek voor tegemoetkoming in de planschade indienen bij de gemeente nadat het bestemmingsplan onherroepelijk in werking is getreden.

Voor vragen over het project kunnen mensen contact opnemen met Klant Contact Centrum van de gemeente Diemen via telefoon (020) 31 44 888. Zij kunnen vragen naar de heer K. Boers of K. Troost. Ook kunnen zij een-mail sturen naar: kevin.boers@diemen.nl of klaas.troost@diemen.nl.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief