Hans Dulfer.
Hans Dulfer. Foto: Mr. Mark Groeneveld

Opening seizoen Jazz & Drinks uitgesteld

Algemeen

DIEMEN - Op zondag 11 oktober zou Hans Dulfer het nieuwe seizoen van Jazz & Drinks in Grand Café Blauw openen. Door de nieuwe coronamaatregelen gaat dit concert helaas niet door. 

Op 8 november staat zangeres Anne Chris geprogrammeerd en op 13 december trompettist Kurt Weiss, beiden met hun eigen band. Het is nog onduidelijk of deze concerten plaats kunnen vinden. Jazz & Drinks moest in maart en april vorig jaar geschrapt worden in verband met de coronamaatregelen. Daarvoor waren er vier succesvolle edities met Miguel Martinez, Bellita Carol, Armando Cairo en Ramon Valle waar steeds 100 tot 130 bezoekers op af kwamen. 

“De eerste vier edities zijn zo goed ontvangen door het publiek én de muzikanten, die het super vonden om bij ons te spelen. Dit omdat de sfeer erg goed was en er veel en enthousiast publiek was dat echt luisterde. Wij zijn blij dat er zulke goede muzikanten bij ons spelen. Het is erg jammer dat we niet kunnen starten maar we kijken uit naar het moment dat dat wel weer kan”, aldus organisator Sophie Tjebbes. 

Jazz & Drinks Diemen wordt georganiseerd door Studio DMN in samenwerking met Theater de Omval. De tickets van de mensen die een kaartje hebben gekocht worden omgezet in een voucher. Indien gewenst kan het geld worden gedoneerd of worden terugbetaald. 

Het concert van Hans Dulfer zal worden verplaatst naar een nader te bepalen datum. Op www.theaterdeomval.nl zal alle informatie komen te staan.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief