Afbeelding

TIW-Survivors verwelkomt 200ste lid

Algemeen

DIEMEN - Bij honk- en softbalvereniging TIW-Survivors gaat het de laatste tijd erg goed en nieuwe leden melden zich aan. Terwijl de vereniging een paar jaar terug nog honderd leden had telt TIW-Survivors nu meer dan 200 leden. 

Deze gezonde groei van de afgelopen tijd is vooral bij de jongste jeugd teams te zien. Dat heeft er recent al in geresulteerd dat er een extra pupillenteam is bijgekomen. Bij de Beeballteams staan er ook steeds meer kinderen op het veld. Een nieuw initiatief is de softbaltrainingen voor meisjes. Ook bij de senioren zijn er nieuwe leden bijgekomen, zo is het 200ste lid aangesloten bij het dames softbalteam.

Het 200ste lid is Imme Kooi (18). In het verleden heeft ze al in Utrecht bij de Centrals gespeeld. Sinds vorig jaar studeert ze psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam. Vanuit haar studentenkamer aan de Rode Kruislaan in Diemen kijkt ze uit over de velden van TIW-Survivors. Daardoor heeft ze besloten dat het tijd is om weer eens te gaan softballen. Imme: “Het lijkt me super tof om in teamverband te spelen en ook zeker het catchen weer op te pakken”

De club is ambitieus en wil blijven groeien. Voorzitter Gregor Rossen: “We zien een mooie groei bij de jeugdteams, het doel is om voldoende schaal te creëren zodat iedereen op de juiste plek terecht komt. Daarnaast willen we ook technisch onze spelers verbeteren. Door daar gericht aandacht aan te besteden, kader op te leiden, betere begeleiding en gezonde competitie hopen we dat op termijn de club sportief mee kan op een hoger niveau. Plezier in de sport blijft echter voorop staan.”

Uit de krant