Afbeelding

Emmy Woestenburg wint hoofdprijs Zomer Shopper Actie van winkelcentrum Diemerplein

Algemeen

DIEMEN Emmy Woestenburg uit Diemen is de winnares van de hoofdprijs van de Zomer Shopper Actie die winkeliersvereniging Diemerplein de afgelopen weken organiseerde.

Deze hoofdprijs, ter waarde van € 450,-, is een geheel verzorgde sloeptocht van 3,5 uur voor 6 personen door de Amsterdamse grachten. De prijswinnaars worden ontvangen door de schipper en bediening met welkomstbubbels, drankjes en luxe hapjes. De sloeptocht wordt uitgevoerd door Brasserie Drusius. De cheque voor de prijs werd Emmy overhandigd door Rob Heide van Brasserie Drusius (rechts op de foto) en Hans Püttmann van Püttmann Juweliers en voorzitter van de winkeliersvereniging (links op de foto).

Gedurende de zomervakantie stond er in een van de etalages van de Diemerpleinwinkels een gevulde shopper met artikelen ter waarde van € 75,-. Bezoekers konden bij de winkels een deelnameformulier halen, invullen in welke winkel de Diemerpleinshopper stond en het formulier in de rode brievenbus bij de lift deponeren. Elke week werd er uit de inzenders een winnend deelnameformulier getrokken. De prijswinnaar ontving de shopper met inhoud ter waarde van € 75,-. Aan het eind van de actie is uit alle honderden ingeleverde formulieren het winnende deelnameformulier voor de hoofdprijs getrokken.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief