Fietspad aan zuidkant tussen bruggen gaat vanmiddag open

DIEMEN - Het fietspad aan de zuidkant van de Hartveldseweg tussen de Venserbrug en de Diemerbrug gaat vanmiddag rond 15.30 uur open. Het fietspad tussen de A10 en de Venserbrug is al open. 

Het gedeelte van het fietspad tussen de Diemerbrug en de rotonde blijft afgesloten in verband met de bouw van het appartementencomplex op de punt Sniep.

Het voetpad langs het water tussen de twee bruggen wordt nog niet opengesteld. Hier moet eerst nog de reling worden geplaatst die daarna moet worden geschilderd. De gemeente verwacht dat het voetpad eind augustus open kan.

Voetgangers in de richting van Amsterdam worden bij de Arent Krijtsstraat omgeleid via de Johan van Soesdijkstraat en de Oosterringdijk. Fietsers in de richting van Amsterdam worden omgeleid via de brug over de A10 (ter hoogte van de Tobias Asserlaan) en de wijk Park de Meer.

Op maandag 3 augustus starten de werkzaamheden aan de noordkant van de Hartveldseweg tussen de A10 en de Venserbrug. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot 4 september. 

Het autoverkeer kan gewoon passeren, voor fietsers en voetgangers blijft de omleidingsroute van kracht.

Meer berichten