De Megashow.
De Megashow.

Kinderzomerspelen worden morgen afgesloten

DIEMEN Het is morgen alweer de laatste dag van de Kinderzomerspelen. Het evenement wordt zoals altijd afgesloten met de playbackshow.

De Kinderzomerspelen werden ook dit jaar georganiseerd door Welzijn Diemen. Het evenement voor kinderen die in Diemen naar de basisschool gaan werd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran gehouden en er werd gebruikgemaakt van de sportzaal en het zwembad van het sportcentrum. Ook waren er activiteiten in de tent die op het grasveld achter het sportcentrum staat. De kinderen konden ook op het grasveld spelen. De kinderen hebben ook dit jaar genoten van de grote spellen, zoals de Megashow die in de sportzaal werd gehouden. Een aantal dames van handbalvereniging SV Zeeburg gaf vorige week een handbalclinic. Veel kinderen waren enthousiast. Wellicht levert de clinic SV Zeeburg een aantal nieuwe jeugdleden op.

De kinderen hoefden dit jaar niet te betalen. De gemeente besloot in juni dat alle kinderen gratis deel konden nemen aan het evenement. Door de coronamaatregelen gaan veel mensen niet op vakantie en de Kinderzomerspelen zijn voor veel kinderen een leuke manier om de eerste drie weken van de schoolvakantie door te brengen.

Ouders en andere belangstellenden kunnen de playbackshow vrijdagmiddag niet bezoeken. De playbackshow is wel te volgen via een livestream. De link is vrijdagmorgen te vinden op de website van de Kinderzomerspelen: kinderzomerspelen.nl.

Meer berichten