Speelplek op Sportpark De Diemen geopend

DIEMEN - Wethouder Matthijs Sikkes-van den Berg en de jonge buurtbewoonster Amélie de Groot hebben vandaag om 12.00 uur een nieuwe speelplek op Sportpark De Diemen geopend. Op deze speelplaats kunnen kinderen klimmen, klauteren en schommelen.

Voor de nieuwe speelplek is een goede plaats gevonden op het terrein van SV Diemen. De speelplek ligt tussen het tweede en derde veld. Deze plek is openbaar en de kinderen uit de buurt kunnen er dus altijd spelen op de klimkubus, het duikelrek en de mandschommel.

“Ik ben er trots op dat we er weer een mooie speelplek bij hebben in Diemen”, zei wethouder Matthijs Sikkes-van den Berg. Hij opende de nieuwe speelplek officieel door samen met Amélie een lint door te knippen. “We hebben in Diemen veel leuke plekken om te spelen, er is zelfs een speelspeurtocht langs een heleboel van die plekken”, tipte hij de buurtkinderen die met hun ouders waren uitgenodigd om de opening van de nieuwe speelplek bij te wonen. “Ik denk dat jullie veel plezier zullen beleven aan deze nieuwe speelplaats in jullie buurt.” De kinderen konden de nieuwe speeltoestellen, na een lekker ijsje van ijssalon IJspret uit Diemen, direct gaan uitproberen.

Meer berichten