Afbeelding

Kaartverkoop theaterseizoen start op 23 juli

Algemeen

DIEMEN Theater de Omval heeft het programma voor het seizoen 2020-2021 via haar website bekendgemaakt. De kaartverkoop gaat op 23 juli van start.

Er komen weer grote namen naar Theater de Omval, zoals Freek de Jonge, Jandino Asporaat, Ronald Snijders en Helmert Woudenberg. Ook voor de kleinsten onder ons zijn er weer voorstellingen. Het Kleine Theater komt viermaal en Dikkie Dik komt naar het Diemense theater. Het ensemble Trio Tango Extremo komt terug om weer de mooiste Zuid-Amerikaanse melodieën en liederen te spelen. Maarten Kolsloot & Victor Vlam spelen, naar aanleiding van hun gelijknamige boek ‘Trump is niet gek’ een verkiezingsshow en geven tekst en uitleg over de Amerikaanse verkiezingen. De programmering loopt niet zoals gebruikelijk tot en met juni, maar tot en met december dit jaar.

Directeur Danny van Zuijlen: “We kijken constant naar de ontwikkelingen en bewegen daarin direct mee. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen, spelen de meeste artiesten tweemaal op een avond, om 19.00 uur en 21.30 uur. Dit vergt veel van de artiest, onze medewerkers en vrijwilligers, maar iedereen is ontzettend blij dat we weer open kunnen gaan en is bereid hier wat extra’s voor te leveren. In het najaar bekijken we de stand van zaken en plannen we de rest van het seizoen. Er is geen tijd om rustig in te werken, maar het geeft enorm veel energie om dit samen goed te organiseren. Ook de filmprogrammering is aangepast aan de coronamaatregelen. Per film wordt gekeken hoe vaak deze vertoond zal worden. De theaterbrochure zal ook dit seizoen in september worden verspreid."

Meer informatie: www.theaterdeomval.nl

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief