Afbeelding
Foto: Julia Alberda

Eerste week van Kinderzomerspelen: kinderen genieten van activiteiten

Algemeen

DIEMEN - De Kinderzomerspelen zijn maandag van start gegaan. Het evenement trekt dit jaar veel kinderen, die ervan genieten.

De Kinderzomerspelen wijken dit jaar af van vorige edities. Door de maatregelen die gelden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is onder meer het programma aangepast. De Kinderzomerspelen worden georganiseerd door Welzijn Diemen.

De Kinderzomerspelen worden dit jaar gehouden in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran in Diemen-Zuid. Ook wordt er gebruikgemaakt van het grasveld naast het sportcentrum. Daar staat een grote tent. Een belangrijk verschil met voorgaande jaren is dat er in de eerste en tweede week van de Kinderzomerspelen geen uitstapjes zijn. Danny Post is opnieuw algemeen coördinator. Julia Alberda is coördinator Theater, Emma Krenn coördinator Creatief en Tommy Gans coördinator Sport. Er zijn in totaal 33 begeleiders.

Registreren

Kinderen zijn op alle dagen van harte welkom. Zij dienen zich echter wel te registreren via de website van de kinderzomerspelen (www.eventbrite.nl/e/tickets-kinderzomerspelen-2020) of via de Facebookpagina van de Kinderzomerspelen. Zonder registratie krijgen kinderen geen toegang. Na registratie krijgt men een QR-code en die wordt bij de ingang gescand.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief