Afbeelding

Winkelcentrum Diemerplein houdt etalagewedstrijd

Algemeen

DIEMEN - Omdat veel mensen deze zomer thuisblijven, houdt winkeliersvereniging Diemerplein een actie met de nieuwe Diemerplein-shoppers. Dat is een Diemerplein-tas.

De actie duurt zes weken en is op 4 juli van start gegaan. Tot en met 13 augustus staat er in een van de etalages van de winkels in het winkelcentrum een gevulde Diemerplein-shopper ter waarde van € 75,-.

Bezoekers kunnen bij de winkels een deelnameformulier halen, invullen in welke winkel de Diemerplein-shopper staat en het formulier in de rode brievenbus bij de lift in het winkelcentrum deponeren.

Elke week wordt er uit de inzenders een winnend deelnameformulier getrokken. De prijswinnaar ontvangt de shopper met inhoud ter waarde van € 75,-. Aan het eind van de actie wordt uit alle ingeleverde formulieren het winnende deelnameformulier voor de hoofdprijs getrokken. De hoofdprijs ter waarde van € 450,- is een geheel verzorgde sloeptocht van 3,5 uur voor zes personen door de Amsterdamse grachten. De prijswinnaars worden ontvangen door de schipper en bediening met welkomstbubbels, drankjes en luxe hapjes. De sloeptocht wordt uitgevoerd door Brasserie Drusius.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief