Asfalteringswerkzaamheden in centrum

DIEMEN - In opdracht van de gemeente worden de komende avonden en nachten in het centrum van Diemen asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd.

Het gaat hierbij om delen van de rijbaan en de fietsstroken in de Arent Krijtsstraat en het Wilhelminaplantsoen. Het asfalt in deze straten is er op sommige plekken slecht aan toe. Dit kan onveilige situaties opleveren.

Met het oog op de veiligheid en om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, kunnen deze werkzaamheden alleen ’s nachts worden uitgevoerd.

Er wordt in de nachten van 23 op 24 juni en van 24 op 25 juni van 20.00 tot 05.00 uur gewerkt in de Arent Krijtsstraat en op het Wilhelminaplantsoen. In de nacht van 25 op 26 juni wordt er van 20.00 tot 05.00 uur gewerkt in de Arent Krijtsstraat. 

Hoewel de aannemer er alles aan doet om de overlast te beperken, is enige (geluids)overlast helaas niet te voorkomen.

Parkeren 

Bij een deel van de parkeervakken worden tijdelijke parkeerverboden ingesteld door het plaatsen van borden. De gemeente verzoekt bewoners goed op de borden te letten en de auto indien nodig tijdig te verplaatsen, zodat de werkzaamheden ongestoord doorgang kunnen vinden. 

Mensen met een parkeerontheffing in de blauwe zone kunnen hun auto elders in de blauwe zone parkeren.

Bewoners met een parkeervergunning in het vergunningengebied kunnen bij uitzondering van 19.00 uur tot 09.00 uur ook parkeren in de betaald parkeerzone achter winkelcentrum. Diemerplein. Afgesproken is dat binnen deze tijdstippen niet wordt bekeurd.

Meer berichten