Afbeelding

Handbalvelden van SV Zeeburg nog afgesloten voor algemeen gebruik

Algemeen

DIEMEN - De handbalvelden van SV Zeeburg zijn nog afgesloten met hekken. Op de velden wordt weer volop getraind door leden van SV Zeeburg.

Rob van Dijk, voorzitter van SV Zeeburg: "Deze maatregel heeft uiteraard alles te maken met corona. Wij nemen de maatregelen en veiligheidsvoorschriften vanzelfsprekend zeer serieus. Onderdeel daarvan is een heel protocol ter beperking van besmetting, maar ook deze afscherming van de velden. Wij willen de handballers, de trainers en de corona-coördinator in een zo veilig mogelijke omgeving laten sporten. Wij laten die hekken voorlopig nog staan puur ten behoeve van de veiligheid tijdens de trainingen. In de eerste weken van de vrijgave zag je toch dat derden onze uitvoering van de regels onbewust verstoorden. Door het hekwerk wordt voorkomen dat mensen over die velden lopen en fietsen. Aan de andere kant gunnen wij andere sporten ook de veilige omgeving. Door gebruikstijden af te stemmen met bijvoorbeeld Basic Fit kunnen meerdere sporten gebruik maken van deze afgeschermde faciliteiten."

"Door de afstemming en het goed hanteren van de richtlijnen kunnen wij kinderen en volwassenen weer lekker laten sporten. Het geeft ons tevens de mogelijkheid om "nieuwe" jeugd kennis te laten maken met de handbalsport. Zo zijn alle kinderen tussen 4 en 10 jaar van harte uitgenodigd om op de vrijdagmiddagen vanaf 16:30 uur een keer mee te trainen  en dat in een veilige omgeving", aldus Van Dijk.

Aanmelden kan via TC@svzeeburg.nl

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief