Afbeelding
Foto: Polite.nl

Politie zoekt drie mannen in verband met inbraak bij bedrijf op Stammerdijk

Algemeen

DIEMEN - De politie is op zoek naar drie mannen die ervan worden verdachte donderdag 6 februari 2020 te hebben ingebroken bij een bedrijf op de Stammerdijk in Diemen. Er zijn camerabeelden van de verdachten.

Op de camerabeelden is te zien dat drie onbekende mannen naar het bedrijfspand lopen en het pand observeren. De drie lopen naar de toegangsdeur en twee verdachten breken met een koevoet de toegangsdeur open, terwijl de verdachte met een hoofdlamp toekijkt. Wanneer de deur iets meegeeft, helpt de derde man de andere mannen en met z’n drieën trekken ze aan de toegangsdeur tot dat deze openvliegt. Twee van de mannen hebben grote tassen met zwarte strepen bij zich. 

Beelden van binnen laten zien dat ze van de ene naar de andere ruimte gaan. De mannen doorzoeken meerdere ruimtes. Ze lijken de camera’s niet op te merken, want af en toe kijken ze in de camera en dan zijn hun gezichten duidelijk te zien. Uiteindelijk verlaten ze met lege tassen het pand. Buitengekomen lopen ze links om de hoek weg over de Stammerdijk in de richting van het bedrijventerrein Sniep.

Op de website politie nl. staan meer foto's van de verdachten en de signalementen.

 De politie verzoekt mensen die over meer informatie beschikken contact op te nemen via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief