Afbeelding
Foto: ATVD

Leerlingen van De Nieuwe Kring gaan vanaf morgen tennissen bij ATVD

Algemeen

DIEMEN - Leerlingen van basisschool De Nieuwe Kring gaan vanaf maandag 18 mei op drie middagen tennissen bij ATVD. De Nieuwe Kring ligt vlak naast het tennispark van ATVD.

"De gemeente heeft ons gevraagd of we in deze bijzondere tijd onze buren willen ondersteunen. Met de beperkingen van de coronamaatregelen, is het belangrijk dat kinderen ook buiten kunnen sporten. Wij heten de leerlingen van De Nieuwe Kring graag van harte welkom op ons mooie tennispark", zegt voorzitter van de ATVD-jeugdcommissie Christelle Britz.

Vanaf maandag 18 mei zullen leerlingen van de Nieuwe Kring, onder begeleiding van hun gymleraar Jan Verhagen, kennis maken met de tennissport. Op maandag, dinsdag en donderdag gaan groepjes leerlingen tussen 12:00 en 13:30 uur gebruik maken van de blauwe tennisbaan, de oefenmuur en de banen 3 en 9. De afspraak is voorlopig gemaakt voor de maand mei.

"Het zijn voor ons de rustige uren waarop er voldoende ruimte is op ons park. Voor de kinderen is het een mooie kans om kennis te maken met de tennissport. En … wie weet zien we ze straks terug als lid van onze vereniging. Wij wensen ze in ieder geval heel veel plezier de komende weken", zegt Christelle Britz.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief