Afbeelding
Foto: Holzhaus Fotografie

Interactieve talkshow over impact van corona op inwoners van Diemen

Algemeen

DIEMEN - De coronacrisis heeft een impact op iedereen. En dus ook op de inwoners van Diemen. Wat voor invloed hebben de coronamaatregelen op ieders leven? De gemeente gaat hierover in gesprek met de inwoners van Diemen. 

Hiervoor organiseert de gemeente een interactieve talkshow die op donderdag 7 mei vanaf 19.30 uur op een speciale webpagina uitgezonden wordt. Inwoners van Diemen kunnen zich tot en met 6 mei aanmelden voor via: https://bit.ly/TalkshowGemeenteDiemen. Ze krijgen dan een bevestiging met een link naar de pagina waar de talkshow wordt uitgezonden. De interactieve live talkshow is een dag later, dus vrijdag 8 mei 2020, online terug te vinden op het YouTubekanaal van de gemeente.  

De interactieve live talkshow is online ook te volgen via het YouTube-kanaal van de gemeente.  

Burgemeester Erik Boog gaat tijdens deze interactieve talkshow, die in een setting plaatsvindt van het inmiddels niet meer uitgezonden programma ‘De wereld draait door’ (DWDD), met een aantal Diemenaren in gesprek over de invloed van corona op hun leven en werk. Het gesprek wordt geleid door Marijke Roskam.

Vanwege de geldende coronamaatregelen mag publiek niet fysiek aanwezig zijn. Via een live chat kunnen mensen vertellen hoe zij deze periode ervaren. Ook kunnen zij vragen stellen aan de gemeente of aan de deelnemers. Dit kan van tevoren of tijdens de uitzending zelf.

Burgemeester Erik Boog; “Het coronavirus heeft op dit moment invloed op ieders persoonlijke leven en werksituatie. Allerlei initiatieven worden ontplooid om elkaar te helpen in deze moeilijke periode. Toch blijft het belangrijk voor ons als bestuur om te weten wat er speelt in Diemen en waar behoefte aan is. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen meedoen met de talkshow, zodat we samen in gesprek kunnen en elkaar kunnen inspireren."

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief