Afbeelding
Partnerbijdrage

Industriële klimaatbeheersing voor de levensmiddelenindustrie

Algemeen

Voor de houdbaarheid en kwaliteit van producten is de juiste temperatuur een bepalende factor. Bent u agrariër of hebt u een productiebedrijf binnen de levensmiddelenindustrie, dan weet u als geen ander dat goede conditionering van producten van essentieel belang is. Ook levert dit een bijdrage aan de efficiëntie van specifieke processen. 123 koeltechniek & klimaatbeheersing is gespecialiseerd in koel- en vriesinstallaties voor ieder product. Voor iedere branche zorgt het Noord-Hollandse bedrijf met maatwerk oplossingen voor het juiste klimaat en het hoogste rendement. Levensmiddelenfabrikanten zijn er aan het juiste adres voor speciaal voor hen ontworpen koelinstallaties en standaard installaties. Ook bedient deze specialist zijn klanten met reparaties en onderhoud van koeltechniek.

Industriële koel- en vriesinstallaties
123 koeltechniek biedt u een brede keur aan mogelijkheden in koel- en vriessystemen. De dienstverlening richt zich op: nieuwbouw, verbouw, onderhoud, service en advies op het gebied van industriële klimaatbeheersing. De industriële koel- en vriescellen worden volledig volgens uw wensen ontworpen en geïnstalleerd. Zo is er voor ieder productieproces een geschikte oplossing. Dat geldt ook voor geconditioneerde werkruimtes. 123 koeltechniek & klimaatbeheersing werkt flexibel en levert kwaliteit. Dit is onder meer te danken aan het gekwalificeerde team van ervaren monteurs. Hiermee wordt tevens het in eigen hand houden van alle specialismen gewaarborgd. Net zoals het op korte termijn realiseren van ieder project. Om uitmuntende kwaliteit te leveren, werkt deze speler alleen met A-merken. Die bieden voor iedere wens en eis de juiste oplossing in de vorm van een industriële koeltechniek of vriestechniek. Snelle levering is gegarandeerd door de nauwe samenwerking met de leveranciers.

Betrouwbare alleskunner
De oprichter én het gezicht van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing is Ronald Nonnekes. Hij startte zijn eigen onderneming in 2001. Een grote en gevarieerde klantenkring weet hem sinds de oprichting te vinden voor zijn brede expertise én zijn enorme dosis ervaring. Door de jaren heen is het bedrijf gestaag gegroeid. In het hele land worden bedrijven binnen de levensmiddelenindustrie door het team van vakmensen voorzien van efficiënte koelsystemen. Bij de vele tevreden klanten staat 123 koeltechniek dan ook bekend als betrouwbare alleskunner! Maar ook bij consumenten en retailers zijn Ronald Nonnekes en zijn medewerkers graag geziene gezichten.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief