Afbeelding

Opnieuw werkzaamheden op deel Ouddiemerlaan

Algemeen

DIEMEN - Op het deel van de Ouddiemerlaan tussen spoorwegovergang en de kruising Spoorzicht-Buitenlust vinden op dinsdag 14 april van 21.00 uur tot woensdag 15 april 06.00 uur, van woensdag 15 april 21.00 uur tot donderdag 16 april 06.00 uur en van donderdag 16 april 21.00 uur tot vrijdag 17 april 06.00 uur werkzaamheden plaats.

Automobilisten en het openbaar vervoer worden tijdens de werkzaamheden omgeleid. De afsluiting geldt niet voor fietsers en voetgangers.

In verband met aanpassen van bestaande trajecten voor kabels en leidingen wordt voor diverse nutsvoorzieningen een mantelbuis aangelegd dwars onder de Ouddiemerlaan. Om de verkeersoverlast op de Ouddiemerlaan zoveel mogelijk te beperken is gekozen om deze werkzaamheden in de late avond en nacht te laten plaatsvinden.

Omwonenden kunnen te maken krijgen met geluidsoverlast. De eerste nacht betreft dat zaagwerkzaamheden. De tweede en derde nacht het werk van graafmachines. De hulpdiensten zijn op de hoogte en de wijken zijn bereikbaar.

Omleiding voor de bus 44 en nachtbus N87

Bus 44 richting Diemen-Noord rijdt om vanaf de rotonde Ouddiemerlaan-Martin Luther Kinglaan, via de Martin Luther Kinglaan, Tobias Asserlaan, Arent Krijtsstraat, Hartveldseweg, Ringweg A10, snelweg Al, afslag 1 (Diemen-Noord) en Landlust naar de Ouddiemerlaan en de eigen route.

Bus 44 richting Station Bijlmer ArenA rijdt om vanaf het beginpunt Diemen-Noord via de Heivlinderweg, Vlinderweg, oprit Al, snelweg Al, Ringweg A10, afslag Watergraafsmeer en Hartveldseweg naar de Diemerbrug en de eigen route.

Nachtbus N87 richting Station Bijlmer ArenA rijdt om vanaf de Middenweg via de Hartveldseweg naar de Diemerbrug en de eigen route. 

Nachtbus N87 richting Amsterdam CS rijdt om (vanwege de werkzaamheden Hartveldseweg) vanaf de Boven Rijkersloot via de busbaan en Venserbrug naar de Hartveldseweg en de eigen route.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief