Afbeelding

Deel van Ouddiemerlaan komende drie avonden en nachten afgesloten

Algemeen

DIEMEN - Het deel van de Ouddiemerlaan tussen de rotonde en de Prins Mauritslaan wordt van 7 tot 8 april van 21.00 tot 5.30 uur, van 8 tot 9 april van 21.00 tot 5.30 uur en van 9 tot 10 april van 21.00 tot 5.30 uur afgesloten. Dit geldt niet voor fietsers en voetgangers. Autoverkeer en het openbaar vervoer worden omgeleid.

De afsluiting is nodig in verband met werkzaamheden. Er worden dwars over de Ouddiemerlaan op twee plekken mantelbuizen gelegd ten behoeve van de kabels en leidingen van diverse nutsbedrijven. 

Om de verkeersoverlast op de Ouddiemerlaan zoveel mogelijk te beperken is gekozen voor werkzaamheden in de late avond en nacht. Omwonenden kunnen te maken krijgen met geluidsoverlast als gevolg van zaagwerkzaamheden en het werk van graafmachines.

Bus 44 en nachtbus N87 worden omgeleid. Het GVB meldt dat dit steeds van 22.00 tot 05.30 uur het geval is.

Bus 44 richting Diemen-Noord rijdt vanaf de Prinses Beatrixlaan via het Wilhelminaplantsoen, de Arent Krijtsstraat, de Tobias Asserlaan en de Martin Luther Kinglaan naar de rotonde op de Ouddiemerlaan en daarna de eigen route.

Bus 44 richting Station Bijlmer ArenA rijdt vanaf de rotonde op de Ouddiemerlaan via de Martin Luther Kinglaan, de Tobias Asserlaan, de Arent Krijtsstraat en de Hartveldseweg naar de Diemerbrug en vervolgens eigen route.

Nachtbus N87 richting Station Bijlmer ArenA rijdt vanaf de rotonde op Ouddiemerlaan via de Martin Luther Kinglaan, Tobias Asserlaan, de Arent Krijtsstraat en de Hartveldseweg naar de Diemerbrug en daarna eigen route.

Nachtbus N87 richting Centraal Station rijdt (vanwege de werkzaamheden op de Hartveldseweg) via de Venserbrug naar de Hartveldseweg en daarna de eigen route. 

Bus 44 en nachtbus N87 in de richting van Bijlmer ArenA stoppen niet bij de haltes op de Ouddiemerlaan en het Wilhelminaplantsoen (bij de Diemer Apotheek). 

Bus 44 in de richting van Diemen-Noord stopt niet bij de halte bij de Ouddiemerlaan ter hoogte van het gemeentehuis. De bus stopt tijdelijk bij de halte op het Wilhelminaplantsoen.

Nachtbus N87 in de richting van het Centraal Station stopt niet bij de halte bij Beukenhorst. De bus stopt tijdelijk bij de halte op de Hartveldseweg even voorbij de Arent Krijtsstraat.

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief