Afbeelding
Foto: Irvin van Hemert/RWS

Online informatiebijeenkomst over Gaasperdammertunnel

Algemeen

DIEMEN - Dit voorjaar gaat de Gaasperdammertunnel, in fases, open voor verkeer. Dinsdagavond 31 maart is daarover een informatiebijeenkomst, die online te bezoeken is.

In een webinar van een uur word je bijgepraat over de plannen voor de openstelling van de tunnel en de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden. Er is ook een mogelijkheid om vragen te stellen.

Voor deze online bijeenkomst moet je je vooraf aanmelden, dat kan hier. Het webinar begint om 19.00 uur.

Werkzaamheden
Volgende week wordt er ook gewerkt aan de A9 Gaasperdammerweg, waarvoor twee nachten telkens één kant van de weg afgesloten wordt voor het verkeer.  

Van donderdag 2 april 22.00 uur tot vrijdag 3 april 06.00 uur is de A9 richting A2/A9 Utrecht/Schiphol/Amstelveen afgesloten tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht, inclusief de op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via A1/A10-Oost/A2. Ook de oprit S111 Muntbergweg richting de A2 Utrecht is afgesloten voor het verkeer. Verkeer kan via deze oprit wel naar de A2 richting Amsterdam.

Van vrijdag 3 april 22.00 uur tot zaterdag 4 april 08.00 uur is de A9 richting A1 Diemen afgesloten tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen, inclusief alle op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via de A2/A10-Oost/A1. 

Meer informatie is te vinden in het Online Bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat.

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief