Afbeelding
Foto: Sven van der Vlugt
Partnerbijdrage

De mogelijkheden van een open trap renovatie

Algemeen

Een open trap is een blikvanger in je huis. Omdat hij in het zicht staat, moet hij ook mooi blijven. Is je trap beschadigd? Dan kun je hem laten renoveren. Door dit met overzettreden te laten doen, krijgt u een duurzame, veilige en strakke trap waar u weer jarenlang van geniet. Een open trap kan op verschillende wijzen gerenoveerd worden. Tover ook uw trap om die u geheel past bij uw woonwensen. Dit kan bij Stairz Traprenovatie.

Totale renovatie van open trap 
Iedere trap kan volledig worden gerenoveerd. Bij een volledige open traprenovatie worden de treden rondom bekleed. Dus ook aan de onderzijde van de treden. De achterzijde van een trede wordt voorzien van een U-kap. Met een RVS-trapleuning maakt u uw trap helemaal af. Stairz biedt u verschillende designs, die wij op maat leveren en monteren op de plek van uw huidige trapleuning. Zo geeft u uw oude trap een geheel nieuwe look.

Open trap dicht laten maken
Wilt u een trapkast maken? Of uw trap veiliger maken? Dan is het mogelijk om een open trap dicht te laten maken. Door het plaatsen van stootborden tussen de treden, maken we de trap dicht. De trap krijgt zo een totale metamorfose. Zeker als u er een opbergkast onder creëert. Als u wilt weten wat uw kosten voor de traprenovatie worden? Dan geeft u uw wensen aan ons door en ontvangt een offerte op maat.

Enkelzijdige renovatie 
Bij een enkelzijdige traprenovatie plaatsen we een overzettreden op iedere traptrede. Aan de achterzijde plaatsen we hoeklat. De onderzijde, maar ook een deel van het achteraanzicht blijft zoals het is. Voor een mooi afgewerkt resultaat kunt u de he onbehandelde gedeelte van de trede schilderen. Er zijn dus verschillende renovatiemogelijkheden. Voor ieder budget hebben wij dan ook een passende oplossing.

Betonnen trap 
Heeft uw huis een betonnen trap? Deze is ook prima geschikt voor het prachtige trede-over-trede-systeem van Stairz. Kale traptreden worden hiermee omgetoverd tot mooie planken.

Vakkundige montage en afwerking 
Kies je voor open trap renovatie dan ervaar je waarom het werk van experts een absolute must is. Elk onderdeel is vanuit je woonkamer of gang namelijk direct zichtbaar. Ieder onderdeel wordt door de specialisten van Stairz echter perfect uitgevoerd. Variërend van de voor- en achterzijde, de trapwangen, de balusters, de palen en de leiwang. Je hebt daarbij de keuze uit een volledige of enkelvoudige renovatie. Vakkundige montage en afwerking zijn een vereiste. De nieuwe onderdelen worden op maat gemaakt bij het trede-over-trede-systeem van Stairz. Deze worden vervolgens over of in de plaats van de oude onderdelen gemonteerd.

Ons stappenplan
Uw trapwensen bespreken wij graag met u in een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Elke traprenovatie uitgevoerd door de experts van Stairz is het resultaat van vele jaren ervaring en technische kennis. Deze vakmensen weten als geen ander dat elke trap vraagt om een andere behandeling. Het vereiste maatwerk wordt uitgevoerd met mallen van de bestaande trap. Zo sluiten alle nieuwe onderdelen perfect aan! U ontvangt maar liefst twintig jaar garantie tegen doorslijten. Wilt u de trap in uw huis ook voorzien van een nieuwe look met traprenovatie? Een trap renovatie levert u alleen maar voordelen nodig (enkel afstoffen of een natte doek) en hij is ook kras- en slijtvast.

Uit de krant