Afbeelding

Kinderboerderij vandaag gesloten in verband met naderende storm

Algemeen

DIEMEN - De kinderboerderij in Diemen is vandaag gesloten voor het publiek in verband met de naderende storm Ciara. Dit besluit heeft het bestuur van de kinderboerderij zaterdag genomen. 

Om 13.00 uur zijn de parken in Diemen dichtgegaan.

De KNVB heeft het volledige voetbalprogramma van vandaag geschrapt. De wedstrijden van SV Diemen van vandaag gaan niet door.

Het KNMI heeft voor vandaag code oranje afgekondigd. 

Het KNMI meldt dat het gehele land in de loop van de ochtend en eerste helft van de middag te maken krijgt met zware windstoten van 75-100 kilometer per uur.

Vanaf de tweede helft van de middag neemt de wind verder toe en komen er in het noordwesten zeer zware windstoten van 100-120 kilometer per uur voor. Verder landinwaarts zijn pas in de avond zeer zware windstoten van 100-120 kilometer per uur mogelijk, vooral tijdens stevige buien. Voor de zeer zware windstoten is code oranje van kracht. De wind komt uit het zuidwesten, in de loop van de avond uit het westen.

Later vanavond en komende nacht verdwijnen de zeer zware windstoten van 100-120 kilometer per uur, maar zware windstoten van 75-100 kilometer per uur houden waarschijnlijk nog een groot deel van maandag aan, aldus het KNMI.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief