Deelnemers aan ZAAI in 2019.
Deelnemers aan ZAAI in 2019.

Startende ondernemers kunnen zich aanmelden voor coachtraject ZAAI

DIEMEN - De derde editie van ZAAI Diemen, een coachtraject voor startende ondernemers in Diemen, gaat binnenkort van start.

ZAAI is de afgelopen jaren goed ontvangen en de deelnemers hebben zich op diverse punten ontwikkeld en hun onderneming naar een hoger plan getild.

Geïnteresseerden zijn welkom op de informatieavond van ZAAI op dinsdag 4 februari. Meer informatie over en aanmelden voor het ZAAI-traject en de ZAAI-informatieavond is te vinden op de website www.zaaidiemen.nl.

Het programma van het ZAAI-traject bestaat uit een pakket van professionele coaching, masterclasses en netwerkevenementen met als doel starters te helpen succesvol te ondernemen. ZAAI wordt aangeboden door de gemeente Diemen in samenwerking met Ondernemend Diemen en het Diemense bedrijfsleven.

Wethouder Jeroen Klaasse van Economische Zaken: “Ik nodig startende ondernemers en zzp’ers in Diemen van harte uit om zich in te schrijven voor ZAAI. ZAAI biedt starters de kans om te groeien in hun ondernemerschap en in verbinding te komen met elkaar en het gevestigde bedrijfsleven. Juist die onderlinge binding kan ondernemers verder helpen en dat willen we als gemeente stimuleren. Met behulp van een professionele ondernemerscoach werken de deelnemers verder aan hun vaardigheden als ondernemer. Ik kijk ernaar uit om een nieuwe groep starters bij ZAAI te verwelkomen.”

Meer berichten