Afbeelding
Partnerbijdrage

Hét perfecte vakantiepark in Zuidwest - Frankrijk

Algemeen

Onder de vakantieparken is Résidence Château de Salles een echte aanrader. Kijkt u ook zo enorm uit naar een ideale zomervakantie voor het hele gezin en wilt u dit jaar een vakantiehuis boeken in Frankrijk? Het prachtige kasteelresort ligt op slechts een half uur van de schitterende brede stranden in het meest zuidelijke deel van Frankrijk. Dit park van FranceComfort doet de grandeur van de Atlantische kust absoluut eer aan! Een vakantievilla reserveren in Frankrijk? Als u kiest voor Château de Salles geniet u samen met uw gezin van de vele luxueuze faciliteiten van uw riante villa, de mooie omgeving en legio animatiemogelijkheden voor kids. U beleeft een gezinsvakantie om nooit te vergeten op deze parel onder de vakantieparken in Frankrijk.

Luxueus vakantiepark aan de kust 
Een vakantiehuis boeken in Frankrijk bij Château de Salles is een prima keuze als u een echte strandvakantie wilt beleven. Het knusse dorpje Salles bevindt zich nabij de elegante badplaats Arcachon. Bent u verzot op winkelen en geniet u graag van het goede leven op een terrasje? Dan is een bezoek aan Arcachon zeker de moeite waard. Hier vindt u vele luxe winkels en warenhuizen, bistro’s en restaurants met de authentiek Franse keuken en gezellige cafeetjes. De pier biedt prachtig uitzicht op de overkant van het Bassin van Arcachon en ook flaneert u hier heerlijk over de boulevard. Bij mooi weer legt u uw badlaken op het strand om heerlijk te zwemmen en te zonnen. Voor nog meer waterplezier zijn er ook verschillende aquaparken in de buurt van Château de Salles. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich heerlijk uitleven in Kidparc Aqualand of Aquapark La Coccinelle in de plaats Gujan Mestras.

Ontdek de stad Bordeaux
Vakantiepark Château de Salles ligt ten zuiden van Bordeaux en is de ideale uitvalsbasis om deze interessante Zuid-Franse stad te bezoeken. Wat Bordeaux onder meer aantrekkelijk maakt, is de fietsvriendelijkheid omdat de stad vlak en dus overzichtelijk is. U ziet de stad op haar mooist door u op de fiets te verplaatsen. Zo krijgt u een impressie van alle buurten en hotspots. Bijvoorbeeld van het Place de la Bourse: de meest fotogenieke plek in Bordeaux aan de oevers van de Garonne. Aan de voorzijde staat de overweldigend mooie nevelfontein Miroir d’Eau. Deze highlight mag bij een citytrip naar Bordeaux zeker niet ontbreken. Hetzelfde geldt voor uw bezoek aan de vele klassieke wijnhuizen. Ook de Unesco wandeling langs alle monumentale hoogtepunten van Bordeaux is wonderschoon.

Boek vandaag nog uw villa op Résidence Château de Salles
Wilt u een vakantiehuis reserveren in Frankrijk? U ontdekt alle villa’s op Château de Salles op de website van FranceComfort. Er zijn onder meer: luxe villa’s voor vier personen met privé zwembad, ruime vierpersoons villa’s met een grote tuin en een vaste BBQ en vrijstaande vakantievilla’s voor zes personen. Reserveer vandaag nog uw gedroomde villa. De vakantiehuizen op Résidence Château de Salles zijn snel volgeboekt!

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant