Afbeelding
Partnerbijdrage

Het leukste uitje voor januari: varen tijdens Amsterdam Light Festival

Algemeen

Amsterdam staat weer in het teken van het Amsterdam Light Festival. Het sinds 2012 jaarlijks terugkerende festival zorg ieder jaar weer voor veel lichtspektakel op en langs de grachten. De lichtkunstwerken die worden tentoongesteld zijn ontworpen door getalenteerde kunstenaars uit binnen - en buitenland. Nog tot en met 19 januari 2020 kunt u 30 lichtsculpturen bewonderen. Dit kan via de speciale wandelroute, maar ook vanaf een boot. Als u dit prachtige event op een unieke en luxe manier wilt beleven, dan boekt u een salonboot bij Amsterdam Boothuur! 

Verwarmde boottocht speciaal voor groepen
Een salonboot huren is bij Amsterdam Boothuur gegarandeerd genieten. U heeft de keuze uit twee verwarmde salonboten, namelijk salonboot Marjet en salonboot Valerie. Marjet is geschikt voor 12 personen en op Valerie kunnen 20 personen aan boord stappen. Op onze salonboten geniet u in stijlvan een luxe rondvaart én van het Amsterdam Light Festival. De salonboten zijn ook nog eens voorzien van elektrische, fluisterstille motoren. Zo ervaart u optimaal van het Light Festival in Amsterdam; ongeacht waar u uw gasten voor uitnodigt. Want wat is er nu leuker dan het vieren van uw verjaardag, een jubileum, bedrijfsfeest of een andere zakelijke meeting terwijl u door de Amsterdamse grachten vaart?

Onze Amsterdam Light Festival-arrangementen
Een diner, borrelhapjes en bruisende drankjes maken de rondvaart langs de lichtshow in Amsterdam compleet! Amsterdam Boothuur verzorgt catering op maat, die volledig wordt afgestemd op uw wensen. Voor het Amsterdam Light Festival hebben wij drie arrangementen samengesteld. Voor welk arrangement kiest u?

  • standaard pakket, bestaande uit bijdragen ALF en diverse drankjes uit de Hollandse bar
  • luxe pakket: het basispakket inclusief borrelplankje met noten, olijven, zoute stengels en kaas
  • pakket exclusief: naast het luxe pakket wordt u verwelkomd met champagne

Voor welk pakket u ook gaat, met onze arrangementen maakt u comfortabele vaartocht langs het Amsterdam Light Festival dus helemaal compleet!

Thema van dit jaar: Disrupt
Dit jaar ontdekt u meer dan 30 lichtkunstwerken van kunstenaars die hun versie van DISRUPT! laten zien. DISRUPT! schudt de stad wakker met werken geïnspireerd op de negatieve én positieve disrupties in de wereld zoals de natuur, cultuur en economie. Nieuwe objecten zullen het straatbeeld verlichten en zullen u anders doen laten kijken naar de ontregelingen in de wereld. Sommige kunstwerken laten u denken aan de oceanen, andere aan de rijzende zeespiegel. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u ziet tijdens het Amsterdam Light Festival.Wilt u een salonboot huren, of heeft u specifiek wensen voor uw ‘Amsterdam Light Festival boottocht’? Amsterdam Boothuur graag uw vaartocht tijdens het Amsterdam Light Festival in januari.

Uit de krant