Afbeelding

Finalisten wensboomactie zijn zijn bekend

Algemeen

DIEMEN - De jury heeft de finalisten van de wensboomactie bekendgemaakt. Het gaat om vier wensen die door volwassenen zijn ingediend en vier wensen van kinderen. 

Wensen volwassenen:

- Een boodschappenbon voor een inwoonster van Diemen die een keer per maand op eigen kosten kookt voor tien alleenstaande ouderen.

- Een bezoek aan het Anne Frankhuis voor een leesclub en een groep niet-Nederlandstalige inwoners van Diemen omdat ze onlangs samen het boek Het Achterhuis hebben gelezen.

- Vrijwilligers van De Schakel in het zonnetje zetten voor hun inzet om inwoners van Diemen elke keer een gezellige dag te bezorgen.

- Olaf van Manege De Eenhoorn in het zonnetje zetten voor zijn jarenlange inzet en de tijd die hij besteedt aan mens en dier.

Kinderwensen:

- Nog één keer samen uit eten gaan met een ernstig zieke tante.

- Een hele tas vol chocola voor een juf van een basisschool.

- Bioscoopkaartjes voor een vriendin om haar zorgen even te vergeten.

- Een leuke attentie voor een oma die al acht jaar de Facebookpagina 'Dingen uit Diemen' beheert.

Iedereen kan tot en met 31 december op een van de wensen stemmen via de Facebookpagina of website van Daarom Diemen. Men kan ook schriftelijk stemmen in het gemeentehuis tijdens de openingstijden.

De winnende wensen wordt bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie die op 6 januari 2020 in het gemeentehuis wordt gehouden.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief