Afbeelding

Burgemeester Bickerstraat weer open voor verkeer

Algemeen

DIEMEN - De Burgemeester Bickerstraat is sinds het einde van de middag weer open voor het verkeer. De straat was lange tijd afgesloten in verband met werkzaamheden. Het verkeer werd in die periode omgeleid.

De werkzaamheden in de straat zijn nog niet klaar. Op zaterdag 21 december worden er tussen 07.00 en 13.00 uur werkzaamheden verricht. Ook op maandag 23 en dinsdag 24 december wordt er tussen 0.7.00 en 16.00 uur in de straat gewerkt. Hierna liggen de werkzaamheden stil tot maandag 6 januari.

In de periode van 6 tot en met 10 januari worden er werkzaamheden uitgevoerd buiten de rijbaan. Hiervoor zullen geen afsluitingen zijn.

Vanaf maandag 13 januari starten opnieuw werkzaamheden in de Burgemeester Bickerstraat. Het gaat om het gedeelte van de straat van het Wilhelminaplantsoen en tot aan het Schoolpad. 

Het eenrichtingsverkeer vanuit het Van Medenbach Wakkerplein en de Burgemeester van Tienenweg wordt dan tijdelijk opgeheven zodat een deel van de Burgemeester Bickerstraat bereikbaar blijft voor het bestemmingsverkeer. Het fietsverkeer wordt dan omgeleid via de Ouddiemerlaan. De voetgangers kunnen gebruikmaken van het trottoir.

Tijden het uitvoeren van de werkzaamheden is een aantal parkeervakken niet beschikbaar.

Omdat de afvalcontainers niet geleegd kunnen worden plaatst de gemeente waar nodig tijdelijke bovengrondse containers buiten het werkgebied.

Uit de krant