Afbeelding
Parnerbijdrage

De donkere wintermaanden geeft u sfeer met stijlvolle shutters

Algemeen

Nu de winter officieel intrede heeft gedaan, is het de periode bij uitstek om het binnen extra gezellig te maken. Naast meubels, verlichting en accessoires is mooie raamdecoratie een echte sfeermaker. Tijdens de donkere maanden gaan de gordijnen immers eerder dicht. Shutters zijn inmiddels echte klassiekers onder de raamdecoratie die in zowel open als gesloten positie voor veel sfeer zorgen. Door te spelen met de positie van de shutters, kunt u zelf kiezen hoeveel licht u naar binnen laat komen en zorgt u voor de gewenste privacy. Het is nu dus een perfect moment om de beste shutters te vergelijken! 

Welke shutters zijn geschikt voor uw woning? 
Shutters zijn er in vele soorten en maten. De twee voornaamste soorten zijn onder te verdelen in luxe houten shutters en iets eenvoudigere, maar toch stijlvolle budget shutters. Deze hebben beiden diverse voordelen.

Exclusieve shutters voor een luxe ambiance
Graag brengen wij de luxueuze shutters van het merk Charming Shutters voor het voetlicht. Deze zijn handgemaakt en hebben met zowel ovale, vleugelachtige als vlakke vormen een luxe look. Deze shutters worden vervaardigd van de duurzame en massieve houtsoort Bass Wood. Alle schroefgaten en dopjes zijn volledig onzichtbaar dankzij de zorgvuldige afwerking. Met dit type shutters kunt u in uw interieur dan ook een strak lijnenspel creëren. Bovendien sluiten deze met verschillende lamel-maten perfect aan op uw kozijnen, muren of gevel. De verflaag op deze shutters is zevenlaags dik en bestand tegen verkleuringen. De verf is milieuvriendelijk omdat deze van een watergedragen soort is. Deze luxe shutters hebben maar liefst drie jaar garantie.

Betaalbaar met een stijlvolle uitstraling 
Uit de serieproductie van een externe leverancier bieden wij de iets meer eenvoudige maar stijlvolle shutters. De lamellen zijn voorzien van ovale vormen die niet onder doen voor die van de exclusieve shutters. Deze zijn echter veel lager gespijsd. Deze voordelige prijzen zijn te danken aan het gebruik van de lokale houtsoort Prime Wood / Paulownia Wood. Op deze shutter soort krijgt u een garantie van één jaar.

Afwerking en bediening van hoogwaardige kwaliteit 
Zowel de luxueuze houten shutters als de stijlvolle budget shutters worden geleverd met opdekscharnieren of blinde scharnieren. Dit is mogelijk in alle RAL-kleuren. Voor de bediening kunt u kiezen uit: clearview (aan de zij- en achterzijde), elektrisch (met afstandsbediening) of tilterstokjes (in het midden). Luxueuze shutters worden tevens geleverd met onderdelen zoals CTS-bediening (midden, geluidloos en strak). Voor eenvoudige shutters is blinde bediening (niet zichtbaar) mogelijk.

Shutters installeren: zelf doen of laten monteren?
Wilt u dat de shutters perfect in uw huis komen te hangen en meetwerk, boren, schuren en zagen voorkomen? Voor een bescheiden meerprijs laat uw de shutters door professionele monteurs installeren. Heeft u twee rechterhanden en wilt u de shutters zelf monteren? Dat is uiteraard prima te doen met de artikelen van Sfeervolle Shutters!

Vergelijk de beste shutters 
Bij Sfeervolle Shutters kunt u shutters vergelijken. Op de website kunt u de verschillen duidelijk teruglezen. Wanneer u meer informatie wenst over de producten, kunt u uw vragen via het contactformulier stellen. Ook bent u voor persoonlijk advies van harte welkom bij een van de verkooppunten bij u in de buurt!

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief