Afbeelding

Fietspad aan noordkant Muiderstraatweg is open

Algemeen

DIEMEN - Het fietspad aan de noordkant van de Muiderstraatweg en een klein deel van de Hartveldseweg is vandaag opengegaan.

Het eerste deel van het fietspad aan de zuidkant (langs het water) gaat maandag open. Het gaat om het stukje tussen de Diemerbrug en de oversteek naar de Ouddiemerlaan. Openstelling van dit gedeelte is noodzakelijk omdat het eerste deel van de Burgemeester Bickerstraat vanaf maandag 4 november is afgesloten en fietsers dan worden omgeleid via de Ouddiemerlaan. Op en langs het resterende deel van het zuidelijke fietspad worden nog werkzaamheden uitgevoerd, dit deel wordt later opengesteld.

Autoverkeer

De noordelijke rijbaan van de Muiderstraatweg en een klein deel van de Hartveldseweg gaat op maandag 4 november om 07.00 open. Bij het werken aan de Ouddiemerlaan is de nodige tegenslag geweest. Er wordt met man en macht gewerkt om de Ouddiemerlaan zo snel mogelijk open te krijgen voor het autoverkeer. Er wordt zaterdag ook gewerkt.

Banken en bomen

Als het grote werk achter de rug is, begint de aankleding van de as. De eerste banken zijn gearriveerd en worden binnenkort geplaatst. De bomen en planten staan te wachten bij de kweker tot ze geplant kunnen worden.Uit de krant