[Advertentie] Op vakantie met de hond? Boek het juiste vakantiehuis! | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: FranceComfort
Advertentie

Op vakantie met de hond? Boek het juiste vakantiehuis!

Je hond hoort bij de familie. Het liefst neem je hem of haar overal mee naartoe, zo ook op vakantie! Helaas is dat niet overal mogelijk. Sommige vakantieparken verbieden het, sommige zijn er simpelweg niet geschikt voor. Heel anders is je ervaring in een van de huisdiervriendelijke vakantiehuizen van FranceComfort. Hier verhuren ze vakantiehuizen waar je hond welkom is. Des te meer reden om zo'n vakantiehuis te reserveren. Je trouwe viervoeter mag gewoon mee naar binnen, uitrusten van een uitgebreide wandeling en genieten van de airconditioning. Want comfort mag ook voor de hond.

Welke vakantieparken voor je hond?
Op een aantal vakantieparken zijn er een aantal huizen beschikbaar waar je met je trouwe viervoeter mag verblijven. Op deze manier zijn vakantiegangers die liever niet in een vakantiehuis verblijven waar ook honden komen, verzekerd van een vakantiehuis waar geen hond in is geweest. Wij adviseren om alleen je hond mee te nemen als hij of zij ook gewend is aan een lange autorit. Is dit het geval? Geef bij het reserveren van een vakantiehuis op gekozen vakantiepark aan dat je je hond mee wilt nemen en wij zoeken een mooi vakantiehuis voor je uit. Op de volgende vakantieparken is je hond welkom:

Le Lac Bleu
Het vakantiepark Le Lac Bleu ligt in Lacapelle Marival midden in de Dordogne. De vakantiehuizen zijn omgeven door grote gazons. In deze omgeving wandel je in de oneindig fraaie natuur tussen de wijngaarden met uitzicht op de bergen. Hier komt je het liefst voor het warme weer dat dankzij het goede klimaat nooit te heet is.

Village des Cigales
Ten zuiden van Sarlat in de Dordogne vind je het vakantiepark Village des Cigales. Dit is een schitterende streek van wijngaarden en toeristische plaatsjes. Geniet van de terrasjes, een duik in het zwembad, een wedstrijdje tennis of een koel glas wijn bij het parkrestaurant. In de avond is er een gezellige barbecue met uitzicht op de lichtjes in de vallei. Je hond maakt het allemaal mee. 

Domaine Les Forges
Vakantiepark Domaine Les Forges ligt in het altijd zonzekere Poitou-Charentes. De vakantiehuizen beschikken over grote tuinen, waar je met een gerust hart je hond los kunt laten. Natuurlijk geldt hier ook de opruimplicht voor hondenpoep. Een prettige service is gegarandeerd met een Nederlandse beheerder. Bovendien is dit park autovrij, dus kindvriendelijk én hondvriendelijk! 

L'Espinet
In de uitlopers van de majestueuze Pyreneeën ligt vakantiepark L'Espinet vlakbij het gezellige plaatsje Quillan op slechts een uurtje rijden van de Middellandse zee. Tussen deze vakantiehuisjes liggen grote grasvelden waarop de kinderen met de hond kunnen spelen. 

Belangrijk voor hondenbezitters
Ga je een vakantiehuis huren in Frankrijk en mag je hond mee? Denk dan goed na over alles wat er nodig is. Dit is belangrijk om te beginnen vanwege het klimaat. In Frankrijk is het immers veel warmer dan in Nederland. Je hond enkele minuten in de auto kan dan ook niet als je geen airconditioning hebt. Wel vind je in de gebieden rondom de vakantieparken in Frankrijk van FranceComfort genoeg fraaie natuur met plassen, meren en  rivieren. Hierin kan je hond heerlijk afkoelen. Let wel op eventuele adders en teken.

Leukere vakantie dankzij je hond
Met een hond blijf je actief. Nog voor je ontbijt met croissantjes even je hond uitlaten? Dat is heerlijk als het nog koel is en de dag nog moet beginnen. Maar ook lange wandelingen zijn specialer: onbekende paadjes, natuurgebieden en plaatsjes zijn een genot om te verkennen met je hond. Grijp deze kans als je graag buiten het seizoen vakantie met je hond wilt vieren. Niet alleen zijn de temperaturen dan perfect, ook de huurprijzen liggen lager. Profiteer met je hond in het voor- en naseizoen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>